theme-sticky-logo-alt

ΤΟ ΣΤΕΚΙ

39 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…

«Το Στέκι του Γιάννη» είναι μια τοπική, οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο της παραγωγής αυθεντικών παραδοσιακών προϊόντων.


Ξεκίνησε από το Γιάννη Βονόρτα. Άνθρωπος γνήσιος κι αυθεντικός με πολλά χρόνια εμπειρίας. Έκανε τα πρώτα του βήματα ως «μπακαλόγατος», έπειτα ως παραγωγός και τέλος ως επιχειρηματίας.




Το 1997 έγινε η αρχή της νέας του επιχείρησης. Ένα όνειρο το οποίο δημιουργήθηκε με πολύ κόπο και μεράκι. Βρίσκεται απέναντι από το Νερόμυλο του χωριού και αποτελεί μέχρι σήμερα ορόσημο της τοπικής γαστρονομίας. Οι παραδοσιακές συνταγές για τα γλυκά του κουταλιού και τις μαρμελάδες εξελίχθηκαν και προσαρμόστηκαν στις σημερινές ανάγκες, διατηρώντας όμως αναλλοίωτο τον αγνό, βιολογικό και χωρίς συντηρητικά τρόπο παρασκευής τους. Έτσι, υπερήφανα κοσμούν τα ράφια του, δίπλα σε προϊόντα συντοπιτών του, με τους οποίους μοιράζεται το ίδιο όνειρο. Την παραγωγή άριστων Ευρυτανικών προϊόντων.

Όπου και να κοιτάξεις,
αλλού δεν θα το βρεις,
στου Γιάννη του Βονόρτα,
μόνο θα βολευτείς…



Όλα άρχισαν το 1982. Με την πρώτη του δουλειά στο «μπακάλικο του μπάρμπα- Κώστα» όπως το ξέρουν οι παλιοί. Ένα μικρό μαγαζί με μεγάλη καρδιά. Βρισκόταν στην άκρη της πλατείας του χωριού, τότε που όλα έσφυζαν από ζωή. Είχαμε δίπλα μας ανθρώπους που μας εμπιστευόντουσαν με τα ψώνια τους και μας τιμούσαν με την παρέα τους. Στο πλάι του θείου του γνώρισε την τέχνη του εμπορίου, έμαθε να την αγαπά και να την σέβεται, όπως σέβεται και τους πελάτες του και τους προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, χειροποίητα ή ντόπιας παραγωγής. Το μπακάλικο πέρασε στα χέρια του Γιάννη το 1985.



Με μια επίσκεψη στο «Στέκι του Γιάννη» θα ανακαλύψετε πλούσιες γεύσεις και μυρωδιές που θα σας συναρπάσουν! Γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, ζυμαρικά, όσπρια, ξηρούς καρπούς. Ένα μαγικό παζλ που συνθέτει ένα γαστρονομικό ταξίδι με προορισμό την απόλυτη απόλαυση!Έχοντας ως γνώμονα την ευχαρίστησή σας, συνεχίζουμε να παράγουμε γλυκά και μαρμελάδες, να συλλέγουμε βότανα, ξηρούς καρπούς και να εμπορευόμαστε χειροποίητα προϊόντα μοναδικής τοπικής προέλευσης.



Για τόσα και άλλα τόσα χρόνια… ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ…

13 38.827412124522375 21.743158468318697 arrow 1 bullet 1 5000 1 1 fade https://tostekitougianni.gr 300 4000 1